Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sylber Quadra - se opreste aparent fara motiv
Forumul Centrale-termice > Arena > Instalari, service si alte servicii
ionut007
Buna ziua,
Am o centrala Sylber Quadra care mai nou se opreste fara motiv. Saptamana trecuta a pornit prima data si pe circuitul de caldura si intr-o dimineata constat ca nu am apa calda. Ma duc la ea (e montata in pivnita) becul rosu aprins.
Comut pe zero, apoi inapoi pe acm si incalzire, porneste cateva secunde, nu scoate nici un zgomot dubios, apoi rosu/stop. Pun doar pe acm, la fel. Comut pe zero, ii dau un croseu usor de stanga cu palma deschisa, pun pe incalzire si acm si o ia din loc.
De atunci nu a trecut nici o zi in care sa nu se opreasca si la restart a luat-o din loc fara probleme, o singura data a trebuit sa reaplic schema croseu.
Ceva idei de unde ar putea fi buba?
Azi am racolat un instalator care venise sa-i faca revizia la centrala unui vecin, oricat m-am chinuit sa o fac sa se opreasca cat timp a fost el aici nu am reusit. A masurat tensiunea si a zis ca e ok si ca n-are ca sa-i faca daca nu se opreste cand e el acolo si ca merge chiar frumos!
La doua ore dupa ce a plecat... tada.. s-a oprit! Eu stiu ca italiencele-s mai nazuroase dar chiar asa??
Multumesc,
Ionut
ionut007
Intre timp am reusit sa fac si un film, il gasiti in link-ul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=4z3P48KHfQM
ionut007
Aceasta placa e vinovata de problema mea. De cand a schimbat-o nu mai face figuri.
A costat 300 RON.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.