IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Grup instalatori specialitate
 
Reply to this topicStart new topic
Ariston BS 24FF, problema debitmetru acm
valbo1722
post Apr 12 2015, 02:41 PM
Post #1


Nou venit
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 31-January 14
Member No.: 15,389Am o problema la acest tip de centrala: doar pe cerere acm becul pentru temperatura de 40 grd clipeste permanent fara sa apara vreo avarie in functionare. Centrala functioneaza in parametri normali cu exceptia acestui led care palpaie permanent din momentul cererii de acm. Cateodata se mai aprinde si ledul de avarie pentru cos. Ma gandesc sa desfac debitmetrul pentru acm, sa-l curat si sa verific senzorul pentru debitmetru. Ar putea exista o eroare de comunicare a senzorului de la debitmetru cu placa electronica? Cam cum as putea verifica semnalul de la senzor la placa?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
obywan
post Sep 15 2015, 07:45 PM
Post #2


Membru senior
Group Icon

Group: Instalatori
Posts: 349
Joined: 16-July 08
From: jud. BACAU
Member No.: 2,114QUOTE (valbo1722 @ Apr 12 2015, 02:41 PM) *
Am o problema la acest tip de centrala: doar pe cerere acm becul pentru temperatura de 40 grd clipeste permanent fara sa apara vreo avarie in functionare. Centrala functioneaza in parametri normali cu exceptia acestui led care palpaie permanent din momentul cererii de acm. Cateodata se mai aprinde si ledul de avarie pentru cos. Ma gandesc sa desfac debitmetrul pentru acm, sa-l curat si sa verific senzorul pentru debitmetru. Ar putea exista o eroare de comunicare a senzorului de la debitmetru cu placa electronica? Cam cum as putea verifica semnalul de la senzor la placa?

Stiu ca raspunsul e intarziat, dar daca nu ai aflat pana acum ceea ce semnalezi tu este normal pentru modelul tau de centrala. Clipirea ledului de 40 grade semnifica functionarea centralei pe preparare apa calda menajera.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 14th July 2020 - 03:08 AM
Aer conditionat | Centrale termice