Recomandare centrala Casa 87 mp. |
![]() ![]() |
Recomandare centrala Casa 87 mp. |
![]()
|
|
Nou venit ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 26-November 11 Member No.: 14,077 ![]() |
Buna seara,
As avea o intrebare in legatura cu alegerea unei centrale pentru o casa de aproximativ 87 metrii patrati. Eu m-am gandit la o centrala Viessman Vitoped 100, dar daca stiti si alte modele care sa fie fiabile, si sa nu necesite intretinere multa as vrea sa-mi sugerati alt model. Alt model ar fi Vaillant Turbotec Pro Vuw 242/3-3 care e la fel cu schimbator placi ( daca nu ma insel ). Care e undeva la 2500 lei. Viessman Vitoped 100 e centrala cu schimbator in placi, ceea ce am inteles ca e foarte bun in zone in care apa este foarte calcaroasa. As vrea tot aici sa-mi spuneti daca stiti ceva probleme la modelul asta de centrala, sau daca-mi sugerati alta ce avantaje ar avea fata de asta, si la fel daca sunt dezavantaje. Din cate am observat aceasta e undeva la 2600 lei. As dori ca sugestile sa fie in aproximativ acelasi pret. Sau in concluzie daca nu aveti alte sugestii, pentru ce votati, vaillant sau viessman? O seara buna. |
|
|
![]()
|
|
![]() Membru senior ![]() Group: Instalatori Posts: 1,191 Joined: 10-April 05 From: ROMĀNIKA... Member No.: 486 ![]() |
Răspunsul īl ai tot īn această secţiune !
Vezi : ARENA > CEA MAI BUNA CENTRALA > F5. -------------------- Nu spune niciodată ''Nu se poate'' , ci īncepe cu '' Să vedem ''!
|
|
|
![]()
|
|
Nou venit ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 26-November 11 Member No.: 14,077 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th December 2019 - 08:50 AM |