Viessmann Vitodens100 sau Buderus Logamax plusGB163...ambele de 35 Kw in condensare, Doua centrale ...o mie de pareri |
![]() ![]() |
Viessmann Vitodens100 sau Buderus Logamax plusGB163...ambele de 35 Kw in condensare, Doua centrale ...o mie de pareri |
![]() ![]()
|
|
Nou venit ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 3-December 10 Member No.: 13,339 ![]() |
Vreau sa-mi cumpar o centrala termica pe gaz de 35 kw in condensare.Am tot pedalat pe toate paginile de internet,magazine, si m-am oprit la Viessmann Vitodens 100w-35 kw..... si Buderus Logamax plus GB162- 35 kw ambele in condensare.CE minusuri si ce plusuri au fiecare!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Membru senior ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 766 Joined: 12-May 04 From: Bucuresti Member No.: 3 ![]() |
Buderus din cunostinta mea nu are model la 35 kW, are la 29kW si urmatorul la 43kW, si nu GB162, ci GB112.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Membru senior ![]() Group: Instalatori Posts: 1,191 Joined: 10-April 05 From: ROMĀNIKA... Member No.: 486 ![]() |
Grea alegere!
![]() Părerea mea : atunci cānd soluţia tehnică şi preţul sunt sensibil egale, disticţia o face - cred - service-ul. Adică : eu aş alege marca cel mai bine reprezentată de un service de calitate ! (operativitate şi competenţă) -------------------- Nu spune niciodată ''Nu se poate'' , ci īncepe cu '' Să vedem ''!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th December 2019 - 05:42 PM |