Centrala termica Buderus Logamax 24 kW [U052-24K]

Buderus Logamax

Logamax U052 este o centrala termica murala pe combustibil gazos, care ofera confort sporit la incalzire si preparare de apa calda menajera. Este disponibila in varianta cu tiraj fortat de 24 kW si 28 kW.

Logamax U052 - format compact, eficienta in functionare si foarte usor de utilizat.

Panou de comanda UBA-H3

Centrala termica Logamax U052 este dotata cu un panou de comanda UBA-H3. Display-ul multifunctional de pe panou afiseaza temperatura apei calde menajere si permite identificarea rapida a eventualelor defecte.

Dimensiuni constructive reduse

Dimensiunile reduse ale centralei Logamax U052 fac posibila montarea acesteia in bucatarii, nise sau alte spatii inguste. Cu o inaltime de numai 735 mm si o latime de 400 mm pentru centrala de 24 kW, respectiv 440 mm pentru centrala de 28 kW si o adancime de 360 mm, centrala ocupa un spatiu minim.

Instalare si intretinere usoare

Centrala murala Logamax U052 poate fi montata in spatii inguste, distanta laterala minima necesara fiind de 1 cm in fiecare parte. Toate componentele sunt accesibile prin partea frontala, eliminandu-se astfel inconvenientele ce pot aparea la interventii pentru intretinere sau service.

Posibilitatea conectarii cronotermostatului RC35 (accesoriu optional)

Centrala permite conectarea cronotermostatului RC35 cu senzor de exterior. Afiseaza temperatura ambianta, data si ora. Cu ajutorul tastelor de functionare zi, respectiv noapte, se seteaza valorile de temperatura dorite. Meniul de " Avertizare de defectiune" permite vizualizarea ultimelor defectiuni aparute, din dispozitivul de inregistrare a defectiunilor.

Avantaje:

  • poate fi instalata in spatii inguste datorita dimensiunilor sale compacte (735 x 400 x 360 mm)
  • confort sporit de apa calda menajera (**)
  • panou de comanda UBA-H3 cu display multifunctional
  • posibilitatea conectarii cronotermostatului RC35
  • spatiu de montaj redus
  • posibilitatea transformarii pe GPL

Preturi:

Centrala termica Buderus Logamax 24 kW