Viessmann - Despre companie

Viessmann logoGrupul Viessmann cu 6800 de angajati este unul dintre principalii producatori de echipamente de incalzire la nivel mondial si detine in Europa cea mai bine vanduta marca de cazane de pardoseala. Pretutindeni in lume, numele Viessmann inseamna experienta si inovatie.

Gama de produse Vitotec se bazeaza pe tehnica de sistem. Diversitatea produselor, performantele si calitatea lor garanteaza o inalta fiabilitate, un consum redus de energie, alaturi de confortul in utilizare. Multe din inovatiile Viessmann si-au pus amprenta asupra evolutiei intregului domeniu al tehnologiilor de incalzire, atat conventionale, cat si regenerabile, cum ar fi panoul solar si boilerul bivalent. Toate activitatile de dezvoltare urmaresc un singur tel - atingerea beneficiului maxim - pentru clienti, parteneri si pentru conservarea mediului inconjurator.

In Romania, Grupul Viessmann a infintat in anul 1998 o reprezentanta proprie si, pana in prezent, cifra de afaceri si numarul de angajati au fost intr-o crestere continua, de la un an la altul, concomitent cu largirea cercului de parteneri de piata. inca de la inceput, Viessmann si-a asumat dificilul rol de a familiariza piata din Romania cu tehnologia de varf. Viessmann are in prezent o pozitie solida pe piata sistemelor de incalzire, fiind recunoscut la ora actuala ca producator de elita in aceasta bransa.

Birouri Viessmann
Vagoane transport Viessmann

Tehnica de varf la locul potrivit, referinte de prima clasa

In fiecare zi sistemele de incalzire Viessmann sunt la lucru in intreaga lume, avand de-a face cu o gama diversa de provocari in domeniul tehnologiei incalzirii. Viessmann ofera solutii complete pentru incalzirea cladirilor pentru locuinte, a complexelor industriale sau chiar a unor spatii deschise. Produsele Vitotec de la Viessmann satisfac cele mai exigente cerinte, prin gama de puteri cuprinsa intre 4 si 15000 kW, oferind sisteme de incalzire pe combustibil lichid, gazos, energie solara si pompe de incalzire.

Aceste produse sunt un etalon in domeniu datorita fiabilitatii operatiunilor, usurintei in utilizare, compatibilitatii cu mediul ambiant si duratei de viata. Cu gama Vitotec, Viessmann aplica tehnologia modulara, care se bazeaza pe principiul platformei comune. Astfel, strategia multi-conector permite asamblarea diverselor module functionale, pentru a veni in intampinarea cerintelor specifice ale fiecarui consumator. Aceasta este ceea ce numim tehnica de sistem.

Viessmann ofera un sfat competent si suportul unui expert, incepand din stadiul de proiectare pana la livrare, instalare si punere in functiune. Aceasta prezentare furnizeaza o sinteza a celor mai importante instalatii termice realizate in Romania, cu echipamente Viessmann.

Inovatii Viessmann

Viessmann Vitogas 300

La cazanele Viessmann puteti observa ca principiile moderne de functionare sunt mai mult decat modele teoretice. Asta deoarece tehnica functionarii in regim de joasa temperatura sau tehnica in condensatie nu sunt introduse la voia intamplarii. Totul depinde de cum sunt aplicate si de ce rezultate se obtin.

Viessmann Bifferal

De exemplu, prin utilizarea suprafetei de incalzire Bifferal, din straturi succesive de otel si fonta, temperatura apei din cazan poate fi adaptata in permanenta la necesarul termic actual, astfel cazanul putand fi exploatat fara limitatre inferioara a temperaturii sau poate fi decuplat in momentele in care nu exista necesar termic.

Viessmann Inox-crossal

Un alt exemplu, cu un cazan in condensatie si suprafetele de transfera termic Inox-Crossal,a dintr-un otel inoxidabil rezistent la conditii puternic corozive, special create pentru a aplica cu eficienta maxima tehnica condesatiei.

Viessmann Matrix

Arzatoarele MatriX si MatriX-Kat au emisiile de noxe atat de mici incat, pana de curand, nu se considerau posibile. Pentru clienti aceasta inseamna mai economic si mai ecologice.