Lansare magazin online dedicat aparatelor de aer conditionat LG ART COOL

SC Instarom Instalatii Romania SRL, partener oficial LG in Romania, lanseaza magazinul online dedicat aparatelor de aer conditionat LG gama ART COOL, oferind toate modelele disponibile din cea mai apreciata categorie de echipamente atat de catre utilizatorii finali cat si de catre arhitecti, designeri, ingineri, specialisti si instalatori.

www.lgartcool.ro

Magazinul este structurat foarte bine si permite alegerea solutiilor intr-un mod intuitiv, atat pentru variantele monosplit cat si pentru sistemele multiplit mai complexe. Este totodata si o buna unealta de realizare a estimarilor de costuri in faza de proiectare beneficiind de facilitatile de salvare de liste tip wishlist. Livrarea echipamentelor se poate face in toata tara, reprezentand astfel o excelenta modalitate de a putea achizitiona echipamente cu un design atragator si de inalta tehnologie pana si in cele mai izolate zone ale Romaniei.

Componenta online este completata si cu prezenta offline care vine cu prezentarea modelelor in showroom-ul din Bucuresti, singurul din tara unde se regasesc toate modelele din line-up. Se poata acorda consultanta in showroom, la telefon, pe email, fiind astfel foarte simplu de configurat orice solutie. Echipamentele comercializate se pot de asemenea instala cu echipe specializate care au urmat cursurile Academiei LG in Romania.

LG ARTCOOL

Showroom Instarom

Showroom Instarom

Showroom Instarom