BDR Thermea

BDR Thermea

Baxi Romania este parte a grupului BDR Thermea, entitate formata in cursul anului 2009 prin fuziunea dintre Baxi Group si De Dietrich Remeha Group. BDR Thermea este unul dintre liderii pietei termotehnice europene, ocupand prima pozitie in piata in tari precum Marea Britanie, Franta, Germania, Spania, Olanda si Italia. In Romania, marcile Grupului – BAXI si WESTEN – sunt comercializate de catre Baxi Romania. Compania este singurul furnizor de pe piata autohtona de profil care ofera clientilor beneficiul “8 ani garantie” pentru toate produsele din gama centralelor BAXI, perioada ce reprezinta durata medie de viata a unei centrale termice.

Portofoliul BAXI Romania include o gama extinsa de centrale termice standard si cu condensare, murale si de pardoseala, cu puteri generate cuprinse intre 24 kW si 5200 kW, panouri solare plane si cu tuburi vidate, pachete si sisteme termice integrate precum si automatizari inteligente care pot conduce la economii de pana la 35% fata de echipamentele standard, in conditii de confort sporit. Toate acestea vin in intampinarea oricarui domeniu de aplicatie, rezidential, comercial sau industrial.

Acestei varietati de produse i se adauga gama de servicii adaptate, la care clientii au acces printr-o retea nationala de Centre de Asistenta Tehnica si Service si Centre de Excelenta Service, autorizate ISCIR si atestate de catre BAXI Romania.

BDR Thermea Brands