Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cele mai bune alegeri in constructia unei centrale
Forumul Centrale-termice > Arena > Cea mai buna centrala termica
energon
Ce ati spune daca am compara solutii constructive posibile la centralele termice cu argumente pro si contra . Atunci am putea compara si clasifica centralele dupa incadrarea celor mai multe componente si sisteme in cele mai performante.

Exemplu clasic : bitermic sau in placi
Exemplu de alegere material : arzator din inox sau Si la CT condensaţie
Alt exemplu : ventilator cu turatie fixa, cu 2 trepte, turatie variabila
Alt exemplu : antiÓngheţ clasic sau prin pornire pompa catava minute pt. a aduce apa rece de la capatul instalatiei in centrala
etc, etc, etc

Mai sunt si comparatii de ordin statistic : nr. de defectiuni afisate , existenta unor sisteme de reglaj speciale (ex. SARA), ...Mai apoi mai am o observatie. Nu se pot compara centrale in condensatie cu clasice pt. functioneaza diferit. Doar intre ele.
Cea mai buna centrala (si atat) evident ca va fi una in condensatie.

Mai apoi si pe urma nu se pot compara invocand critrerii diferite : X e mai buna ca are rata de interventii service excelenta, ba nu ca Y ca are un randament mai bun ....
SuperMario
...nici un inginer prin zona...sau probabil cineva se abtine... cool.gif
new_valis
Eu zic ca "e" ceva ingineri prin zona...

Foarte pertinent subiectul deschis de energon, totusi cred ca asa cum a inceput acest TOPIC, in mare parte respectam criteriile enuntate de acesta!

CristianG dorea , de ex. , sa 'punem' in aceeasi ARENA doi competitori ; pe care sa-i punem sa se "lupte" cu argumente pro si contra. Arbitrii fiind fiecare dintre noi! Pt. ca de fapt, asta e spiritul ARENEI!

Insa , personal ( si nicicum in contradictie cu TOPIC-ul) , ma simt mai confortabil ( si mai in largul meu) prezentand un produs atat cu bune, cat si cu rele...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.