Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mi-au ruginit caloriferele......
Forumul Centrale-termice > Arena > Instalari, service si alte servicii
gabimok
Am pus acum 2 ani la apartament la bloc,centrala si calorifere din tabla marca Ekorad,dupa nici 2 ani,acum am constatat ca in partea de jos a lor,exista exfolierea vopselei albe a lor si rugina.Mentionez ca nu mai am actele cu care le-am cumparat,daca m-ati fi indrumat spre o reclamatie,chiar atat de scurta viata au?
La anul imi termin casa la curte ,ce model de calorifere sa pun sa nu mai patesc ca la bloc?
CristianG
Ma uitam la ce ati mai scris inainte pe forum, experienta dumneavoastra cu instalatia de incalzire nu a fost prea fericita, ati avut probleme peste probleme... acum si cu radiatoarele...

Radiatoarele de otel nu au probleme asa rapid, chiar si Ekorad care sunt turcesti. Nu stiu ce sa spun, fara poze vorbim degeaba... Asteptam poze.
instalator
In cazul de fata nu exista decat o singura cauza :factori externi ( nu cred ca este un viciu de fabricatie cu toate ca nu trebuie exclus total). Probabil ca in incaperile in care sunt amplasate radiatoarele exista un grad mare de umezeala .Situatii similare le-am intalnit in baile in care nu exista o ventilatie corespunzatoare, sau la instalatiile care nu functionau permanent si se ajungea la "punctul de roua"iar apa condensa pe radiatoare.Radiatoarele de otel sunt destul de bune iar raportul pret calitate este acceptabil.
SuperMario
QUOTE (gabimok @ Aug 19 2008, 01:59 PM) *
La anul imi termin casa la curte ,ce model de calorifere sa pun sa nu mai patesc ca la bloc?


Radiatoare din aluminiu.Cred ca suntem cu totii de acord.Poate ar trebui sa vorbim mai mult despre aceste "schimbatoare de caldura".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.