Help - Search - Members - Calendar
Full Version: sfat - protejare radiatoare
Forumul Centrale-termice > Centrale termice > General
radian
Asta vara m-am debransat de la termoficare, mi-am montat centrala termica, am schimbat radiatoarele, si, din pacate cam atat...

Desi am reteau de gaz metan finalizata de cca. 2 ani, se pare ca bransarea efectiva se va face abia la anul in aprilie - mai. Cei de la E ON sunt niste nemernici, n-am cuvinte sa descriu scarba pe care mi-o inspira, dar, asta e alta problema.

Deci, cei care mi-au montat centrala si caloriferele au lasat instalatia incarcata cu apa. Deoarece nu o pot folosi din lipsa de baz, ma incalzesc cu calorifer electric, am dat jos centrala termica de pe perete si in locul ei am montat un boiler electric pentru a avea apa calda. Pentru a putea monta boilerul am avut nevoie sa goelsc instalatia de apa. Si pana voi fi bransat, asa ramane din motive evidente.

Intrebarea mea este, risc ca pana la vara rugina sa-mi atace din interior radiatoarele? Sa ma trezesc cu ele mancate de rugina inca inainte de a fi apucat sa le folosesc? Ce as putea face pentru a le proteja?
ssilvviu
Ar fi fost bine daca inchideai robinetii pe tur si retur apoi scoteai centrala. Astfel instalatia ramanea sub presiune.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.