Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Centrale cu combustibil solid
Forumul Centrale-termice > Centrale termice > Centrale termice pe combustibil solid (lemne, peleti, etc)
ionix
As dori un sfat de specialitate in domeniul centralelor cu combustibil solid. Este vorba despre o casa in zona rurala la care vreau sa montez o centrala de acest fel numai pentru incalzire fara apa menajera deoarece nu exista apa curenta. Am inteles ca exista centrale pe care le poti incarca cu antigel ... Ce centrale sunt mai bune sau mai fiabile in functie si de pret normal. Cum sa fie cu gazeificare sau ... Scuzati daca am scris prostii, nu sunt pe domeniul meu. Astept sfaturi pls... Multumesc anticipat.
new_valis
Pana una alta, cred ca ar fi util sa vizitezi mai intai

http://www.centrale-termice.ro/index.php?o...9&Itemid=35

Bafta! smile.gif
dany_sb
daca mai este de actualitate intrebarea ta...........o centrala simpla fara gazeeficare si cu elementi de fonta..e destul,iar daca e o casa de vacanta ,e indicat sa utilizezi antigel si dupa mine ,e foarte bine sa ai o instalatie ,deschisa'adica cu vas tampon deschis si nu cu un circuit inchis cu vas de expansiune inchis...deoarece daca se ia curentul in functionare si nu ai o alta alternativa de a mentine pornita pompa eee distractiv la cele cu vas expansiune inchis....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.