Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Centrala pe lemne cu gazeificare sau norm???
Forumul Centrale-termice > Centrale termice > Centrale termice pe combustibil solid (lemne, peleti, etc)
fly
as dori sa stiu care este diferenta si ce alegere sa fac:?: . Mentionez ca nu conteaza diferenta de pret. Multumesc anticipat.

Flavius
luigi
(fly)
as dori sa stiu care este diferenta si ce alegere sa fac:?: . Mentionez ca nu conteaza diferenta de pret. Multumesc anticipat.

Flavius


in momentul in care diferenta de pret nu sperie atunci recomdam clar gazeiificare!!!!!!!!!!!! ,diferentele sunt multe si destul de mari practic nu se poate face o comparatie pt ca cele clasice ar iesi din start in dezavantaj cum sa compar dacia cu mercedesul ???????amindoua consuma combustibil asta este practic singura asemanare intre ele tot asa este si cu centrala clasica si cu cea pe gazeiificare amindoua consuma lemn dar..... randament, fiabilitate , siguranta in exploatare ,confort ,intretinere nu mai pot spune ca pleca de pe acelasi nivel
dory
Totul depinde de mecanic, daca mecanicul este unul parat, Mercedesul va functiona ca si o Dacie, daca centrala pe gazeificare nu este montata de profesionisti, va functiona la fel ca centrala simpla pe lemne.
Urmareste topicurile despre C. T. pe gazeificare si ai sa te lamuresti.
seriosu
M-ar interesa care sunt deficientele daca as folosi peleti la o centrala pe lemne simpla, daca stie cineva.
Multumesc.

new_valis
Dacă arzătorul pe peleţi este compatibil cu centrala , iar fixarea acestuia se face corespunzător, n-ar trebui să fie probleme. Pe cazan trebuie Ónsă montată o sondă pe tur Óncălzire.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.