Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CT montata in urma cu 4 ani si nu a fost pusa in functiune
Forumul Centrale-termice > Centrale termice > General
crl_gabi
novicie : ce fac acum ? CT cu toate legaturile facute (electrician, eu), si termice si acm,(acum 4 ani) , firma care a vindut si ar fi trebuit sa puna in functiune (lipsa), gaz rezolvat, ce fac acum ? vin acasa de doua -trei ori pe an dar vreau "apa calda si caldura" CT Vailant (?). Un forum fb
CristianG
Asta e telegrama sau imi scapa mie ceva?
crl_gabi
am scris telegrafic (nu am dorit sa ocup spatiu si sa fiu plictisitor)
am montat CT acum 4 ani cu firma autorizata, vinzator+instalatii termice+gaze+punere in fuctiune.
nu a rezolvat problema coloanei de gaz si a actelor necesare in timpul care l-am stabilit, (esential pentru mine) si am fost nevoit sa plec la munca in afara. am lasat procura la un vecin si ce mai era necesar (bani) pentru a rezolva problema. Vecinul nu prea a mai avut succes la firma. Gazul nu a rezolvat si nici proiectul. a montat centrala, a facut legaturile si gata. La gaz nu a depus nimic, am verificat, a fost autorizat dar a dat faliment, + in situatia mea sunt foarte multi. am apelat la alta fima pentru gaz si am rezolvat, (pana la canea). Vechiul meu partener nu a lasat conectorul (mufa) de legatura pentru gaz. Firma care a rezolvat gazul nu pune in functiune CT Vailant, nu are conectorul si nici nu a gasit la alti colaboratori (Iasi ***+***** firme autorizate Vailant). cam atat.
PS ***** sau *** nu accepta punerea in functiune fara legatura la gaz definitiva, nu au confirmat ca nu ar avea sau nu conectorul. In 30 de zile m-am plictisit de Romania
san
ti-am trimis un mesaj privat cu nr. de tel
te pot ajuta cu toate problemele (sau macar ce trebuie sa faci ca sa nu umblii aiurea pe toate drumurile)
crl_gabi
multumesc pentru ajutor. Din acest forum am ivatat multe lucruri. Fara a fi de specialitate, voi reveni cu placere. Vizitator convins.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.