Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Westen Pulsar
Forumul Centrale-termice > Centrale termice > General
MLiviu
Ce parere aveti despre centrala Pulsar, stiu ca este cel mai nou model al firmei Westen. Cunosc doua persoane care au centrala Quasar de la Westen si nu prea sunt incantati.
Centrala Pulsar costa 22,5 mil (dar au inclus in pret cronotermostatul programabil Westen WCT 104 prin unde radio)iar Viessmann 100 costa 25,5 mil. Cam la modelele acestea m-am oprit. Ce sfat imi dati, ce centrala pot sa achizitionez in banii acestia?
Astept cu nerabdare raspunsul d-voastra. Multumesc!
yo2lsk
Salut Liviu,

Daca diferenta este doar de 3 milioane eu ti-as recomanda sa mergi pe Viessmann. Eu am o centralea Viessmann de cativa ani buni si nu am avut nici o problema cu ea. Hotararea iti apartine dar daca poti sa le compari in acelasi loc ar fi indicat. Nu stiu modelul Westem daca prepara apa calda prin schimbator in placi ca si Viessmann-ul si mai este de luat in calcul cred si unde sunt fabricate fiecare dintre ele.
Diferentele de materiale din care sunt fabricate, costurile ulterioare cu service-ul etc.
Toate bune.

yo2lsk
MLiviu
Multumesc de raspuns, modelul Pulsar prepara apa prin schimbator de placi la fel ca Viessmann. La modelul Pulsar iti dau in pret ca oferta cronotermostatul programabil Westen WCT 104 prin unde radio care costa aprox 2 mil de lei. Daca intreb de Pulsar, cei care vand nu prea pot sa dea informatii despre functionare deoarece spun ca acest model a aparut acum, si e nou. Modelul Pulsar are un coleg de serviciu si spune ca nu are probleme si ca e multumit.
Mai astept pareri. Multumesc!
CristianG
Modelul Pulsar este un model cu afisaj electronic si cu posibilitatea racordarii unui senzor de temperatura exterioara... este echivalent cu Junkers Eurostar... nu prea se poate face o comparatie intre Pulsar si Vitopend 100, pentru ca nu sunt similare... insa marca poate fi discutata... Westen Italia, Viessmann - Germania...
MLiviu
Am cumparat centrala termica Pulsar si deocamdata sunt multumit de ea, cei care au cumparat-o spuneau ca are un consum scazut, dar o sa vad lucrul acesta.Optiunea mea pentru aceasta centrala a fost pentru ca avea inclus si cronotermostatul digital care face 2,5 mil dar si ca are o silentiozitate foarte buna,consum redus, afisaj digital,cu diagnosticatea defectiunilor,si nu face zgomot deloc cand dai drumul la apa asa cum am inteles ca face la Viessmann.Mai era centrala Baxi care era la pret 24 mil, cu 8 ani garantie dar alegerea a fost facuta, si deocamdata sunt multumit. Daca mai aveti pareri va rog sa postati. Multumesc!
energon
Centrala isi face treaba, nu are "contraindicatii". Modelul anterior, Westen Quasar (fata de care s-a schimbat doar afisajul) s-a dovedit suficient de fiabila ca sa nu regreti alegerea facuta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.