Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Costuri cu centrala proprie
Forumul Centrale-termice > Centrale termice > General
christian_mihail
Salut!!!
Sunt ferm hotarat dupa toate necazurile cu caldura din iarna asta sa-mi montez o centrala termica, dar practic nu stiu de unde sa incep; sa-mi fac separatia de gaze sau care este procedura???
Cine are centrala poate ma ajuta putin referitor la consum ; cat ati platit in iarna asta gazele pe luna cu gerul care a fost si ce temperaturi medii ati avut ptr. ca nu sunt un om cu foarte multi bani sunt salariat cu salariu mediu si as vrea sa stiu la ce ma inham sa stiu daca pot face fata cheltuielilor.
sper ca nu am plictisit prea tare cu intrebarile mele
Va multumesc
scuze revin , am un apartament cu doua camere baie , bucatarie si hol in suprafata de~60m2 cu o inaltime de 2.5m . situat la ultimul etaj si cu o camera pe colt.
care calorifere sunt indicate cele de otel sau de aluminu(eu detin de otel)??
Unde ar trebui montata centrala in balcon , bucatarie???
christian_mihail
Nu s-a prea obosit nimeni sa raspunda , probabil ca nu este asa rentabila centrala de apartament, cred sigur ca nu este rentabila , dovada si raspunsurile pe care le-am primit; oricum am aflat ce doream; si tacerea e un raspuns!!!
va multumesc ptr raspunsuri!!! biggrin.gif
CristianG
Daca ai fi cautat pe forum ... la intrebarile astea s-a raspuns de mai multe ori...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.