Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce parere aveti despre Viessmann Vitopend 100 ???
Forumul Centrale-termice > Centrale termice > General
MaRcuSH
M-am hotarat de curand (dupa ce am platit ani de zile milioane de lei la Radet) sa-mi achizitionez o centrala termica proprie.Am avut ceva batai de cap la alegerea ei ... si in cele din urma m-am hotarat sa optez pentru modelul Viessmann Vitopend 100.

Am citit despre ea ca ar face diferite zgomote la inchiderea apei calde, sau ca pe timp de vara se incalzesc si caloriferele la deschiderea apei calde menajere sau tot felul de probleme ca mai apoi sa inteleg ca defapt acelea faceau parte dintr-un lot mai vechi si ca acum s-ar fi remediat acele probleme.

Mi-ar prinde bine un ajutor din partea dumneavoastra.Multumesc anticipat.
CristianG
Centrale cu rata de service 0% nu exista. Vitopend 100 a avut partea lui de probleme insa lucrurile s-au schimbat intre timp, modelul a capatat ceva vechime si cred ca este la nivelul celorlalte...

Avantajul lui este ca este printre putinele marci (modele) fabricate in Germania (pentru cine conteaza asta), si are un nume in domeniu. Celelalte lucruri nu se deosebesc foarte tare de alte modele (marci).
Exista reprezentanta marcii in Romania si asta conteaza, vis a vis de piese de schimb, suport tehnic, etc.
Razvan B
domnule Cristian eu nu sunt atat de sigur ca Vitopend este produsa in Germania. A fost acum 2 ani.
CristianG
Si ce s-a schimbat de acum 2 ani?
dory
Oricum nu conteaza , important este faptul ca are un renume si in Germania.Este o centrala buna si problemele sau mai remediat intre timp.
Oare , Wolsvaghenul este produs numai in Germania?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.