Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Testul ''testurilor'' ... ;-) ... the return ...
Forumul Centrale-termice > Centrale termice > General
alq
Solved.

Multumesc anticipat,
sigur o sa revin cu intrebari,
apreciez orice fel de raspuns.
Alex. CTA
CristianG
Si testul care era?
alq
(CristianG)
Si testul care era?


imi cer scuze dak subiectul nu prea are nici o legatura cu ceea ce doresc io defapt dar qiar nu mai exista nici un subiect liber ... subiectele de genul ... ''ce imi trebuie'' sau ''cum fac'' sunt epuizate ... as dori si eu dak se poate sa ma ajutati in ''problema'' mea ... multumesc.
new_valis
Cred ca , de fapt, testul propus de alq este: ''Oare vorbesc (eu, alq!) corect romaneste?''

Caci corect se spune : 'Testul testelor!'.
alq
(new_valis)
Caci corect se spune : 'Testul testelor!'.


... ok mersi pentru ajutor in problema mea ... pe viitor voi trece ghilimele de rigoare ... nu doar un ''Big Grin'' ... multumesc oricum pentru atentia acordata ...
Kermit
Domnule alq ce doriti dumneavoastra aici este de fapt o proiectare a instalatiei benevola, lucru pe care nu cred ca o sa il obtineti...nimeni nu lucreaza non-profit. Niste linii directoare insa putem sa vad dam, dar pentru acest lucru avem nevoie de mai multe date.

Stabilirea puterii centralei termice bine ar fi sa fie facuta de catre un proiectant de specialitate in urma unu calcul termic riguros si apoi putem purta o discutie despre fiabilitatea diferitelor marci si eventual alternative.

Ca idee va recomand ca instalatia sa fie facuta din tevi de cupru si radiatoare din otel, iar in proiectarea instalatiei sa se ia in calcul toata casa, urmand ca dumneavoastra sa executati in prima etapa doar ceea ce doriti, ulterior sa finalizati instalatia, dar centrala trebuie dimensionata pentru a face fata la tot.

Nu pot vedea planul asa ca alte detalii nu va pot furniza momentan

Best Regards
alq
multumesc pentru raspunsul acordat ... apreciez k cineva m-a luat in final in serios ... biggrin.gif ... practic vreau doar niste recomandari ... cea mai importanta ar fi cea cu amplasarea centralei ... am inteles qestia cu tzevile si cu radiatoarele ... nu ma intereseaza calculul termic riguros dar vreau sa am o idee cand vine nenea proiectantul de specialitate sa stiu si io sa-i zic km ce as vrea si sa ma pot baza k nu-i spun niste prostii mari de tot biggrin.gif ... planul ksei se vede din cate am incercat io nu imi pot da seama de ce nu il puteti vedea ...

... inca odata multumesc si apreciez faptul k a-ti acordat subiectului meu cateva minute ...

PS ... astept si alte pareri .. cu toate k imi dau seama k cei ce frecventeaza acest forum sunt poate satui de astfel de intrebari ... dar fara oameni k mine ce rost ar mai avea forumurile biggrin.gif
CristianG
(alq)
a. unde amplasez centrala cat mai bine pentru k pe viitor sa pot incalzi si ultimele kmere (punctele rosii sunt cele recomandate de majoritatea)

b.ce tubulatura sa folosesc si ce fel de radiatoare ... as prefera otel k-s relativ ieftine si am vazut mai peste tot

c.km ce fel de centrala imi trebuie - putere - firma - alte specificatii ce le considerati importante


Planul nici eu nu am reusit sa il vad, insa:

a. Centrala se poate amplasa oriunde atata timp cat respecta normativele in vigoare (la gaz ma refer) deoarece instalatia se poate dimensiona in functie de pozitia centralei pentru toate radiatoarele.
b. Instalatie aparenta => conducte de cupru, instalatie ingropata => tevi de polipropilena sau polietilena reticulata, nerecomandabil in ambele variante multistrat (pexal)
c. Nu pot sa ma pronunt deoarece nu vad planul, recomandari... o centrala care sa va satisfaca cerintele (marca, poate aveti o marca preferata, functii suplimentare, etc.) si cu un service corespunzator pentru orasul dumneavoastra. Constanta ----> as recomanda Immergas (cunoscatorii stiu de ce smile.gif )
alq
cum pot atasa planul ? ... m-ar ajuta mult sa primesc niste sfaturi exact pentru situatia mea ... se pare k mai multi au probleme cu vizionarea lui ... culmea la mine merge ...

CristianG
403 Forbidden
You must supply a local referer to get URL '/blauri/planuksei.jpg' from this server.
alq
... deci nu imi dau seama ... dak e cineva cu adevarat interesat dau mail pe orice mail numa sa primesc niste raspunsuri pt. situAtia mea ... intre timp incerc sa gazduiesc poze pe un alt server ... dak stie cineva cum pot uploada poza direct pe forumul centrale-termice astept orice raspuns ...
CristianG
dak stie cineva cum pot uploada poza direct pe forumul centrale-termice astept orice raspuns


Nu se poate.

dak e cineva cu adevarat interesat dau mail pe orice mail numa sa primesc niste raspunsuri pt. situAtia mea


Domnule alq ce doriti dumneavoastra aici este de fapt o proiectare a instalatiei benevola, lucru pe care nu cred ca o sa il obtineti...nimeni nu lucreaza non-profit. Niste linii directoare insa putem sa vad dam, dar pentru acest lucru avem nevoie de mai multe date.
alq
Solved.
alq
nimik ... ?
CristianG
Bucatarie.
CristianG
Daca ne spuneati ca vreti sa o amplasati in bucatarie sau in baie va raspundeam fara sa mai fie nevoie sa vedem planul... in bucatarie.

smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.