Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Statutul juridic al conductei stradale de gaze
Forumul Centrale-termice > Centrale termice > General
Beekeeper
As vrea sa stiu care este statutul juridic al conductei de gaz principale, aflata pe strada. Cui apartine, a cui proprietate este? Celor care au avansat documentatia pentru avizare si au finantat lucrarile de executie sau domeniului public? Dupa cat timp devine bun al domeniului public, adica poti avea acces la ea fara a plati vreo cota celor care initial au avansat cheltuielile?
Beekeeper
Orice raspuns, chiar si aproximativ, ar fi binevenit.
CristianG
Conducta stradala este detinuta de cel care a finantat investitia (Distrigaz sau in alte zone firme particulare). Acestia au dreptul de a deveni furnizori de gaze pe zona respectiva.
Beekeeper
Deci, sa inteleg ca vecinii mei, care au finantat introducerea conductei de gaze pe strada noastra, sunt proprietarii de drept ai acestei conducte pe timp nelimitat, adica pe toata durata de existenta a acestei conducte? Ea nu intra dupa o perioada de timp (5 ani) in posesia Distrigaz?
CristianG
Ca sa va racordati la conducta trebuie sa va platiti cota-parte din costurile ei, daca a fost finantata de catre vecini. Acestia nu va pot cere mai mult decat au platit ei (costul/nr de racordati), iar la randul dumneavoastra primiti bani daca se mai racordeaza altcineva ulterior.
Beekeeper
Multumesc pentru lamuriri!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.