Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Informatii despre centrale?
Forumul Centrale-termice > Centrale termice > General
Olteanu
Cum ma informez si eu daca vreau sa-mi iau o centrala? Nu prea ma pricep la chestii tehnice... Multumesc pentru ajutor.
CristianG
:?: citind, intreband :?:
Olteanu
asta incerc. ca nu-mi iau prea multi pumni in cap de la nevasta mea cand n-o merge centrala.
new_valis
Propun cea mai buna varianta , cred , pentru alegerea unei centrale termice : REFERINTELE !

O marca buna de centrala termica va fi promovata in primul si in primul rand de posesorii marcii respective!

Cand cineva iti spune: OK, centrala pe care eu o am este performanta, are in spate un service prompt si profesionist, consuma putin, nu este stresanta , etc, in cele mai multe cazuri doritorul este convins!

Asta e prima faza! Urmeaza restul: dupa ce ai fost canalizat spre o varianta, intereseaza-te de aspectele real importante : ai service aproape, ai convingerea ca cumparand marca respectiva vei beneficia de serviciile obligatorii prin lege multa vreme dupa ce ai achizitionat bunul respectiv (garantie, post-garantie, piese de schimb, know-how, etc)?

Asta o faci numai informandu-te.

Daca imi comunici locatia ta , voi incerca sa te ajut indicandu-ti marca de centrala termica ce beneficiaza de sustinere tehnica (cel putin).
Olteanu
Bucuresti
Panduri-13 Septembrie
Multumesc.
b19llo
Asta e si problema mea. Sondez piata de ceva vreme si toata lumea are cele mai bune centrale; sau cele mai ieftine, depinde cum preferi. Nu inteleg daca e ca la masini adica iti iei VW si stii ca nu te doare capul sau poti gasi ceva mai ieftin si de calitate. Si cum iti dai seama? Cred ca fiabilitatea e problema nr 1 nu?
guvernul
Nu stiu in ce masura ideea ar incalca regulamentul forumului, insa propun moderatorului sa deschida un topic special in care sa se incerce prezentarea unor diferite marci de microcentrale, si eventual ierarhizarea lor in functie de criterii cum ar fi: pretul, garantia, consumul, debitul ACM, tehnologie (la schimbatoarele de caldura), etc.
CristianG
A fost deschis, dar nu a fost agreat de catre vizitatori... deci pana nu vor fi mai multe cereri sa se justifice redeschiderea lui va ramane inchis.
new_valis
Corect, Cristian!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.