Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Referitor la garantie
Forumul Centrale-termice > Centrale termice > General
cromo
Sunt in discutii cu un SRL care sa-mi realizeze instalatia termica in casa. El va achizitiona CT, radiatoare, teava de cupru etc. Cei de la firma spun ca ofera 5 ani garantie pentru lucrare.
Pentru a nu avea probleme ulterior, ce documente referitoare la garantie ar trebui sa le solicit acestora referitoare la garantia pentru fiecare componenta in parte (ma refer in mod special la CT si radiatoare) si pe ce nume trebuie sa fie acestea (executantul sau eu ca beneficiar final). La aspectele acestea trebuie sa se faca referire in contractul cu firma care va realiza lucrarea?
CristianG
Certificat de garantie pe numele dumneavoastra.
new_valis
1.Daca antamezi lucrarea cu o firma, trebuie sa soliciti toate certificatele de garantie de la FIRMA RESPECTIVA! Evident, pe numele tau!

2.Daca ai dubii vis-a-vis de profesionalismul respectivei firme , prin contract (care este absolut obligatoriu!) poti, conform legii, sa-i retii o garantie financiara (care poate ajunge pana la 10% din valoarea lucrarii) pe perioada de garantie.

3.Informeaza-te care este relatia dintre firma care-ti executa lucrarea si furnizorul centralei termice si a accesoriilor respective (poate le cumpara de la bazar!). Acest lucru nu ar trebui sa deranjeze firma respectiva, ba dimpotriva, consolideaza credibilitatea ambelor parti.

4.Verifica modul in care montarea centralei termice satisface normele legale in vigoare din Romania (ei, aici te pot ajuta chiar eu!).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.