Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Centrala termica recomandata
Forumul Centrale-termice > Centrale termice > General
mburciu
Salut tuturor.

Am nevoie de ajutor, m-am mutat de curand in Bucuresti in zona Mosilor vechi, apartamentul este racordat la gaze, cu soba de teracota. Pentru incalzirea apei la baie va trebui sa achizitionez o centrala termica, insa nu ma pricep deloc.

La bucatarie ma gandeam ca e bun si un boiler mic pe energie electrica.

Va rog sa-mi recomandati o centrala, eventual o firma, si ce pasi ar trebui sa urmez sa fiu pregatit. Ca e plina lumea de vulpi hoatze! smile.gif

Multumesc.
Geo Palade
Daca vrei doar apa calda la baie si bucatarie nu este nevoie de o centrala termica ci doar un instant pe gaz de 24-28KW, solutie mai ieftina. Daca intentionezi sa inlocuiesti sistemul de incalzire atunci pune centrala la care adaugi calorifere si instalatie interioara.
mburciu
(Geo Palade)
Daca vrei doar apa calda la baie si bucatarie nu este nevoie de o centrala termica ci doar un instant pe gaz de 24-28KW, solutie mai ieftina. Daca intentionezi sa inlocuiesti sistemul de incalzire atunci pune centrala la care adaugi calorifere si instalatie interioara.Multumesc pt.raspuns. In cazul asta trebuie sa anunt Societatea de distributie a gazului si sa urmez pasii urmatori: contactarea unei firme autorizate ISCIR, montare, autorizare, samd?
Geo Palade
Da, cam asa ceva, doar ca de obicei cu firma autorizata inchei un contract in care se specifica obligativitatea firmei de a obtine toate avizele necesare precum si autorizatia de functionare/contract de service si deci nu prea ai de ce sa anunti la Distrigaz pt ca o va face firma autorizata oricum.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.