Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Am si eu o prblema cu o centrala viessman vitopend 100!
Forumul Centrale-termice > Centrale termice > General
jaguarb28
Am o centrala Viessman vitopend 100, si mi-a scazut presiunea de tot, Alimentez instalatia de incalzire cu apa rece prin deschiderea robinetului de umplere, dar nu imi mai urca presiunea... sta la 0 !
Ce fac???
Geo Palade
Verifica daca nu curge pe undeva (sa fie inchisi robinetii de la apa calda si apa rece). Apoi incerca sa verifici presiunea apei in cazan deschizind manual supapa de siguranta (e posibil sa fie manometrul defect). Daca nici asa nu ai presiune inseamna ca manometrul este bun si probabil s-a infundat alimentarea cu apa rece sau defectul este in interiorul cazanului.
Daca descizi la loc robinetii de apa calda si rece de la intrarea in centrala si apoi dai drumul la apa calda la baie de exemplu curge apa pe teava de apa calda?
Parerea mea este sa apelezi totusi la un specialist pentru ca nu este normal sa pierzi presiunea din cazan asa din senin fara nici o explicatie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.