Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PRETURI SI FIRME CARE EXECUTA INSTALATIA DE GAZ...
Forumul Centrale-termice > Centrale termice > General
goad
Salut!
Stau la un bloc cu 4 etaje(10 ap.) si vreau sa trag conducta de gaze pina la ultimul etaj(unde locuiesc),pentru a monta o microcentrala..Eu sunt initiatorul acestei conducte.Lungimea traseului este de 42 metri din care 30 m aerian(scara blocului si curte) si 12 m subteran(prin curte,pe sub o alee acces auto).
Am 3 intrebari:
1.Este obligatoriu diam. 2" la conducta de gaze care sa asigure debitul pt. toti locatarii blocului (ceilalti locatari au centrala termica de bloc si au zis ca nu vor microcentrala ;deci nu au nevoie de gaze) :roll:
2.Aveti idee cam ce preturi se practica pe piata la conductele de gaze?Mi-a zis un tip de la gaze preturi pe piata:500.000 lei-aerian si 800.000 lei subteran la diam. 2" teava gaz.cu toate astea am vorbit la doua firme si una mi-a cerut 57 mil. lei (dupa care a scazut la 41 mil. in 5 minute de discutie :roll: )iar alta 45 mil. lei zicind ca mai scade daca-i dau banii la semnarea contractului :shock:
Asta inseamna cam 1.2 mil. lei/metru ???!!!
(materialele am inteles ca sunt max 100.000 lei/m iar ca manopera dureaza cam 20-40 ore pt. 2persoane)
3.Daca stiti firme serioase pt. gaze la un pret corect(mai ales ca la mine nu este nevoie sa gaureasca plafoanele-deci munca mai usoara)
:roll:
goad
OK am inteles !!!
Astea sunt informatii secrete si nu e frumos din partea mea sa intreb asa ceva 8) !
In prostia mea credeam ca asta e un loc unde pot cere ajutorul si parerea celorlalti detinatori de CT(... ca merg pe gaze, nu???!) :oops:
Multumesc mult pt.ajutorul acordat :twisted:
Traiasca Distrigaz & Comp. !!! :shock:
CristianG
Diametrul la teava de gaz este obligatoriu deoarece se calculeaza pentru a asigura debit de gaz pentru toti locatarii in cazul in care acestia se hotarasc sa se branseze. Nu conteaza ca acestia nu vor acum, intr-un imobil (Ex scara de bloc) nu poate exista decat 1 coloana.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.