Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Revizia in garantie sau postgarantie
Forumul Centrale-termice > Centrale termice > General
ddanos
Salutare,
Domnilor, exista undeva un check list cu ce trebuie sa faca firma care asigura garantia sau service-ul la o verificare a centralei?
Pntru ca din ce am auzit, astia dau rasol.
Multumesc.
Geo Palade
Asigurarea garantiei presupune inlocuirea pieselor defecte pe cheltuiala fabricantului daca se dovedeste ca este vinovat.
Pentru partea de service depinde ce ai semnat in contractul de service, nu exista un checklist, si intradevar cam dau rasol. La mine au venit cind i-am chemat pentru vtp/af si nu au facut decit analiza gazelor arse de la cos si atit nimic altceva, e drept ca centrala avea doar un an si deci era inca in garantie dar asta nu presupune si absenta oricarei activitati de intretinere.
ddanos
Eu n-am semnat nici un contract de service, mai am un an garantie, dar ma gandesc sa-i chem sa-i faca o verificare completa.
Geo Palade
Atunci este pe cheltuiala ta pt. ca garantia nu presupune si intretinerea/curatarea aparatului. Fi atent la ce operatii vor propune pentru revizie.
ddanos
Dar in afara de analiza gazelor, ce ar mai trebui facut?
Banuiesc ca in functie de rezultatul analizei se pot depista eventuale anomalii in functionare, dar este suficienta asta?
Cam cat costa?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.