Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Problema canalizare casa
Forumul Centrale-termice > Arena > Instalari, service si alte servicii
adrianharlea
Am o problema cu canalizarea de la casa. Casa este structurata parter si etaj. Canalizarea este racordata prin camin la canalizarea orasului. Problema este ca in baia de la etaj miroase a canalizare. Am verificat la chiuveta teava de scurgere este in forma de litera S si tine apa in bucla, la bideu este la fel, la cada la fel si la wc, ca la orice wc. Mi se pare ca mirosul intra pe la sifonul de pardoseala dar nu sunt sigur. Am incercat cu el prima data sa-l umplu cu apa-tot miroase, apoi l-am golit si l-am infundat. Tot miroase in incapere. Ce sa mai fac ?
Mirosurile astea vin de putin timp in urma unei lucrari la teava de canalizare din curte. In sensul ca asta era infundata, am sapat am schimbat-o si acum curge frumos mizeria, dar imi vine si mirosul inapoi pe ea.
Pur si simplu nu stiu la ce detalii sa mai fiu atent ?! Ce sa fac ?
Multumesc anticipat si sper intr-un sfat
CristianG
Sifonul de pardoseala e de obicei vinovatul. Este posibil ca ventilarea sa nu fie buna si sa se faca vacuum pe instalatie si sa ii traga garda hidraulica. De verificat si ventilarea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.