Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vaillant turbotec pro 24KW sau Riello new residence
Forumul Centrale-termice > Arena > Cea mai buna centrala termica
filip_corneliu
Nu stiu ce sa aleg .... Ce ma intereseaza cel mai mult este consumul de gaz si sa imi asigure un debit multumitor de apa calda pentru o baie. Va multumesc frumos celor care ma pot ajuta... Vaillant 2 ani garantie new residence 3 ani... Diferenta de pret 5 mil in favoarea riello.
new_valis
Deşi Riello este , după părerea mea, unul din cei mai buni producători de centrale din Italia , tot mai tare e Vaillant.

Putem detalia dacă va fi deschis topic-ul F6 : Turbotec versus New Residence.
filip_corneliu
De ce as merge pe Vaillant si nu pe Riello ce atuuri are vaillant fata de riello........(Faibilitate, consum, desing, siguranta etc)... Eu nu prea stiu multe despre centrale.... Iti multumesc pentru parere.......
martinje
la prima strigare e clar Vaillant.
dar trebuie tinut cont (la ambele marci) si de:
1. serviceul sa fie loco (sau cat mai aproape)
2. serviceul sa fie prompt/competent

detalii precum "consum", "fiabilitate", etc... sunt doar pe hartie. Utilizatorul si instalatorul sunt factori foarte importanti.

P.S. pentru mine e ca si cum ai compara "AUDI" cu "FIAT" ?
SuperMario
Eu cred ca in linii mari cumparatorul trebuie sa'si cumpere lucruri dupa buzunarul sau...Este adevarat, aproape intotdeauna, ca lucruri mai scumpe dureaza mai mult, consuma mai putin, etc dar, este si mai adevarat ca atunci cand se strica acel lucru reparatia o sa coste cu siguranta mai mult. Ar fi de ajuns sa intrebati cat costa o supapa de siguranta(sa nu mai vb de electronica sau schimbatoare de caldura) de la Riello si una de la Vaillant ca sa intelegeti ce vreau sa spun...
Ai bani de Audý iti cumperi Audý, ai bani de Fiat atunci Fiat cumpara'ti...Si trebuie luate in considerare si cheltuielile de exploatare(consum si reparatii), nu doar cele initiale(cumparare si instalare).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.