Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ARENA RELOADED
Forumul Centrale-termice > Arena > Cea mai buna centrala termica
new_valis
Realizez că topicul ARENA , după toate postările de rigoare , nu şi-a atins NICICUM scopul pentru care a apărut : să pună īn ''ring'' cāte două modele de centrală termică , să le lase să se ''războiască'' ( adică fiecare să-şi evidenţieze atāt bunele, cāt şi relele ), şi īn final să ne permită nouă , utilizatorilor , să alegem cāştigătorul! Iar cāştigătorii respectivi, să se ''lupte'' apoi īntre ei şi , tot aşa, să putem ajungem īn final la adevăratul laureat : CEA MAI BUNĂ CENTRALĂ!

Personal, īi provoc īn acest demers - īn primul rānd - pe colegii forumişti care sunt de strictă specialitate. Experienţa lor constituie un atu esenţial. Deasemenea, argumentele utilizatorilor sunt foarte importante, atāt timp cāt nu se axează pe supoziţii sau subiectivisme.

Pentru a păstra o oarecare ordine īn discuţii , propun ca topic starter-ul modulului respectiv să-i dea un indicativ, astfel ca discuţiile ulterioare să fie focus-ate corespunzător.

De ex :

- acum, propun să se ia la ''trāntă'' modelele FER EASY (FERROLI) şi NEW CALDARIELLO ( RIELLO) , īn secţiunea F1 (F de la fight , 1 că e prima confruntare ...) . Dacă sunteţi de acord...

Sugerez ca, īn fiecare secţiune , toţi cei ce postează să dea cāte un calificativ mărcii īn discuţie - de ex. o notă de la 1 la 10 - , iar după ce subiectul este epuizat , MODERATORUL să centralizeze opţiunile , şi să decidă īn final cāştigătorul.

Ce ziceţi?

nb : aş dori ca discuţiile să se anexe doar pe modelele de centrale care , la momentul deschiderii acestui TOPIC , sunt īn fabricaţie/comercializare .
obywan
In zona mea de servisare nu se comercializeaza produsele fabricate de Riello asa ca nu ma pot pronunta despre calitatile sau defectele acestei marci.
In schimb FerEasy s-a vandut in numar destul de mare datorita pretului care este singurul avantaj al acestei centrale. De aceea nota care o dau este 4 si motivele le-am mai scris pe forum: Multe placi electronice care au picat, schimbator de caldura subdimensionat care pentru a produce 24Kw are nevoie de 17mbari de gaz in camera de ardere, reglaje prea complicate pentru puterea minima si maxima pe vana de gaz.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.