IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Grup instalatori specialitate
 
Reply to this topicStart new topic
probleme ariston, se opreste
vodu
post Aug 25 2010, 08:58 AM
Post #1


Nou venit
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 24-August 10
Member No.: 13,061



salutare,,am si eu o problema cu centrala ,am un ariston si de cateva zile se opreste cand folosesc apa calda,merge cam 4 secunde si se opreste ,am observat cand dau drumul la apa da scanteie se aprinde gazul dar nu stiu daca trebuie sa se opreasca scanteia ,imi tacane in continuu da scanteie ,nu cred ca ar trebuii sa mai dea scanteie dupa ce a pornit flacara ,poate ma lamureste si pe mine cineva
Go to the top of the page
 
+Quote Post
new_valis
post Aug 25 2010, 02:22 PM
Post #2


Membru senior
Group Icon

Group: Instalatori
Posts: 1,191
Joined: 10-April 05
From: ROMĀNIKA...
Member No.: 486



După cele 3-4 secunde, centrala se opreşte īn stare de avarie? (led roşu aprins).

E vorba cumva de ARISTON UNO?


--------------------
Nu spune niciodată ''Nu se poate'' , ci īncepe cu '' Să vedem ''!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vodu
post Aug 25 2010, 06:22 PM
Post #3


Nou venit
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 24-August 10
Member No.: 13,061



QUOTE (new_valis @ Aug 25 2010, 02:22 PM) *
După cele 3-4 secunde, centrala se opreşte īn stare de avarie? (led roşu aprins).

E vorba cumva de ARISTON UNO?




este ariston microtec,intra in avarie bec rosu aprins
Go to the top of the page
 
+Quote Post
new_valis
post Aug 26 2010, 04:31 AM
Post #4


Membru senior
Group Icon

Group: Instalatori
Posts: 1,191
Joined: 10-April 05
From: ROMĀNIKA...
Member No.: 486



Nu se realizează funcţia de detecţie a flăcării.=> electrodul de ionizare sau/şi placa electronică cu probleme.


--------------------
Nu spune niciodată ''Nu se poate'' , ci īncepe cu '' Să vedem ''!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vodu
post Aug 26 2010, 07:10 AM
Post #5


Nou venit
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 24-August 10
Member No.: 13,061



QUOTE (new_valis @ Aug 26 2010, 04:31 AM) *
Nu se realizează funcţia de detecţie a flăcării.=> electrodul de ionizare sau/şi placa electronică cu probleme.




ok ms mult,,cam ce ar fi de facut???sa vad ce pot face
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vodu
post Aug 27 2010, 08:05 AM
Post #6


Nou venit
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 24-August 10
Member No.: 13,061



QUOTE (new_valis @ Aug 26 2010, 04:31 AM) *
Nu se realizează funcţia de detecţie a flăcării.=> electrodul de ionizare sau/şi placa electronică cu probleme.



gata am rezolvat,multumesc mult ,electrodul era de vina
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th September 2018 - 04:36 AM
Aer conditionat | Centrale termice