aprobarea cererii de catre Asociatie |
![]() ![]() |
aprobarea cererii de catre Asociatie |
Nov 10 2009, 01:46 PM
|
|
|
Nou venit ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 10-November 09 Member No.: 12,504 |
Buna ziua,
Avem aprobare de debransare de la regia autonoma de termoficare, am facut o cerere oficiala catre Asociatia de Proprietari, insa cei din comitetul asociatiei se leaga de faptul ca suntem in perioada de difuzare a agentului termic... Pe coloana noastra, singurul vecin care nu are centrala termica de apartament nu are nici o treaba cu debransarea noastra, insa cei din comitet (majoritatea pensionari) nu sunt deloc amabili, ba chiar de la inceput ne-au pus bete in roate... Cei de la Termoficare ne-au asigurat ca vecinii de pe coloana noastra sunt afectati de operatie pe o perioada foarte scurta de timp . Ati avea o idee cum am putea proceda?... Situatia este absurda, iar cu vecinii din comitet nu se poate discuta... Instalarea unei centrale proprii este o necesitate, deoarece la etajul 9 unde locuim caloriferele sunt aproape reci iar pe coloana apa se incalzeste foarte greu (majoritatea vecinilor fiind plecati in straintate). Va multumesc Cristi Duda |
|
|
|
Nov 24 2009, 07:31 AM
|
|
![]() Membru senior ![]() Group: Instalatori Posts: 684 Joined: 12-May 04 From: Bucuresti Member No.: 3 |
Solutie simpla nu este acum deoarece legea e de partea lor, debransarile se fac numai in perioada in care nu se livreaza agent termic...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2010 - 12:19 PM |