IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Grup instalatori specialitate
 
Reply to this topicStart new topic
sfat - protejare radiatoare
radian
post Dec 8 2007, 06:55 PM
Post #1


Nou venit
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 30-June 07
From: Petrosani
Member No.: 1,624Asta vara m-am debransat de la termoficare, mi-am montat centrala termica, am schimbat radiatoarele, si, din pacate cam atat...

Desi am reteau de gaz metan finalizata de cca. 2 ani, se pare ca bransarea efectiva se va face abia la anul in aprilie - mai. Cei de la E ON sunt niste nemernici, n-am cuvinte sa descriu scarba pe care mi-o inspira, dar, asta e alta problema.

Deci, cei care mi-au montat centrala si caloriferele au lasat instalatia incarcata cu apa. Deoarece nu o pot folosi din lipsa de baz, ma incalzesc cu calorifer electric, am dat jos centrala termica de pe perete si in locul ei am montat un boiler electric pentru a avea apa calda. Pentru a putea monta boilerul am avut nevoie sa goelsc instalatia de apa. Si pana voi fi bransat, asa ramane din motive evidente.

Intrebarea mea este, risc ca pana la vara rugina sa-mi atace din interior radiatoarele? Sa ma trezesc cu ele mancate de rugina inca inainte de a fi apucat sa le folosesc? Ce as putea face pentru a le proteja?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ssilvviu
post Dec 8 2007, 07:21 PM
Post #2


Membru
**

Group: Members
Posts: 20
Joined: 2-January 07
Member No.: 1,458Ar fi fost bine daca inchideai robinetii pe tur si retur apoi scoteai centrala. Astfel instalatia ramanea sub presiune.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd September 2018 - 05:17 PM
Aer conditionat | Centrale termice