Autorizari ISCIR |
![]() ![]() |
Autorizari ISCIR |
Dec 5 2005, 09:03 AM
|
|
|
Nou venit ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 5-December 05 From: Iasi Member No.: 740 |
Am o centrala de 24kW montata, cu instalatia de gaz efectuata de Distrigaz cu toate actele, vreau sa va intreb ce autorizari ISCIR imi trebuie, conform legii pentru PIF-ul la centrala?
|
|
|
|
Dec 6 2005, 08:35 AM
|
|
![]() Membru senior ![]() Group: Instalatori Posts: 684 Joined: 12-May 04 From: Bucuresti Member No.: 3 |
Pentru PIF aveti nevoie de procesul verbal de punere in functiune a instalatiei interioare de utilizare gaze naturale, proces verbal de probe la rece a instalatiei de incalzire si copie dupa autorizatia ISCIR pentru montaj a firmei de instalatii ce a efectuat montajul centralei (presupunand ca aveti factura fiscala de achizitie a centralei, manual in limba romana pentru utilizarea centralei, certificat de garantie)
|
|
|
|
May 1 2008, 06:42 AM
|
|
|
Membru senior ![]() Group: Instalatori Posts: 853 Joined: 10-April 05 From: UE, etaju' 2. Member No.: 486 |
Extrem de util si la obiect articolul "Consecinte legislative in cazul functionarii unui cazan de apa calda neautorizat conform PT A1-2002" , publicat in TEHNICA INSTALATIILOPR nr. 4[56]/2008.
Dupa cum probabil stiti, tocmai a aparut "Legea ISCIR-ului" ! De acuma nu mai e de joaca... -------------------- Cand ai incercat totul si nimic nu a mers,
Citeste instructiunile de folosire! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2010 - 12:20 PM |