IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Grup instalatori specialitate
Problema centrala Beretta excusive mix C.S.I
sergiur2005
post Oct 3 2012, 09:40 AM
Post #1


Membru
**

Group: Members
Posts: 13
Joined: 10-August 12
From: Suceava
Member No.: 14,556



Buna ziua tuturor! Ajutati-ma va rog sau macar lamuriti-ma ce sa fac, am de jumatate de an urmatoarea problema la centrala mea de apartament Beretta excusive mix C.S.I 26KW imi apare pe ecran eroarea 10 -lipsa flacara, ii dau reset si ca sa nu mai apara inca odata eroarea trebuie sa aprind un ochi la aragaz, Tot am cautat care ar fi problema si intr-o zi am pornit apa calda ca sa mearga centrala si am inchis robinetul la gaz si surpriza a aparut eroarea 10 lipsa flacara, cum se explica ara ceva??? Ajutati-ma va rog !!!!!!!

Am chemat de la 3 servisuri oameni si toti imi dau din umeri....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
new_valis
post Oct 3 2012, 05:23 PM
Post #2


Membru senior
Group Icon

Group: Instalatori
Posts: 1,191
Joined: 10-April 05
From: ROMĀNIKA...
Member No.: 486



Era suficient dacă postai doar o dată, nu de 5 ori pe ferestre diferite...

Informaţiile sunt insuficiente ! Adică :
- face aşa şi pe īncălzire, şi pe acm?
- cei de la service ce au zis? I-ai văzut folosind vreun manometru de gaz cānd au intervenit?
- pornirea flăcării se face cu bufnitură ?
- flacăra se aprinde din prima , sau intră īn avaria 10 fără ca flacăra să apară?

După cum relatezi, pare o chestiune de reglaje a vanei de gaz , sau probleme cu reţeaua de gaz.

nb: SuperMario e cel mai avizat īn această problemă.


--------------------
Nu spune niciodată ''Nu se poate'' , ci īncepe cu '' Să vedem ''!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sergiur2005
post Oct 4 2012, 07:37 AM
Post #3


Membru
**

Group: Members
Posts: 13
Joined: 10-August 12
From: Suceava
Member No.: 14,556



QUOTE (new_valis @ Oct 3 2012, 08:23 PM) *
Era suficient dacă postai doar o dată, nu de 5 ori pe ferestre diferite...

Informaţiile sunt insuficiente ! Adică :
- face aşa şi pe īncălzire, şi pe acm?
- cei de la service ce au zis? I-ai văzut folosind vreun manometru de gaz cānd au intervenit?
- pornirea flăcării se face cu bufnitură ?
- flacăra se aprinde din prima , sau intră īn avaria 10 fără ca flacăra să apară?

După cum relatezi, pare o chestiune de reglaje a vanei de gaz , sau probleme cu reţeaua de gaz.

nb: SuperMario e cel mai avizat īn această problemă.



Scuze!!! dar sunt asa de disperat!! nu mai stiu ce sa fac... toti care au venit au folosit manometre si au zis ca centrala merge bine nu are nici o problema, presiunea la gaz ok, dar cumva explicau problema ca posibil sa fie problema in conducta de gaz ca are aer.

Am observat la centrala ca tot timpul imi arata temperatura la apa, de obicei cand vin seara de la servici cateodata cand pe display imi arata 23 grade si pornesc centrala intra in avarie.

Pe incalzire am dat doar o data si mi a dat eroarea si de atunci nu am mai incercat.

Pana acuma era pe modul ''vara'' si cand deschid robinetul la apa calda se porneste ceva acolo si dupa vreo 3 secunde se aude ca o bufnitura mica cum se aprinde flacara, dar acum am pus-o pe modul confort si bufnitura mai ca nici nu se aude cand se aprinde flacara si centrala parca e mai silentioasa.

Centrala intra in avarie: cand deschid robinetul la apa calda se porneste centrala(se aude ceva ca porneste) si dupa 3 secunde cand trebuie sa se aprinda flacara imi da eroarea lipsa flacara dupa care ii dau reset si pornesc un ochi la aragaz si il tin aprin pana porneste centrala dupa care il sting si centrala merge mai departe fara nici o problema.

Poate cineva stie prin Suceava un meserias bun?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd September 2018 - 11:42 PM
Aer conditionat | Centrale termice