IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Grup instalatori specialitate
Probleme conectare termostat la Vitoligno 100 S
hunteru
post Jan 26 2012, 07:09 AM
Post #1


Nou venit
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 9-January 12
Member No.: 14,222



Buna ziua,


Am cumparat un termostat digital SALUS si l-am legat la centrala Vitoligno 100 S 25 Kw, am respectat specificatiile cerute in documentatie si la sfarsit .... SURPRIZA!!! termostatul functioneaza, cel putin se aude cand da o comanda dar totul se opreste aici. Am atasat schema electrica a centralei conform caruia am realizat legaturile. Va rog sa imi deschide-ti ochii daca am lecgat bine sau nu, sau am facut ceva gresit.

Va multumesc.
Attached File(s)
Attached File  1.jpg ( 165.15K ) Number of downloads: 27
Attached File  2.png ( 238.76K ) Number of downloads: 24
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
new_valis
post Feb 1 2012, 03:41 PM
Post #2


Membru senior
Group Icon

Group: Instalatori
Posts: 1,191
Joined: 10-April 05
From: ROMĀNIKA...
Member No.: 486



Pe placa electronică a cazanului firele de la termostat se leagă la x4 3 şi 4 (după ce se scoate puntea), iar la termostatul de ambient la NO şi COM.


--------------------
Nu spune niciodată ''Nu se poate'' , ci īncepe cu '' Să vedem ''!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hunteru
post Feb 14 2012, 10:15 AM
Post #3


Nou venit
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 9-January 12
Member No.: 14,222



Am legat exact cum ai mentionat si tot nu apare nici o modificare! Am inversat crezand ca nu am legat bine NO la 3 so COM la 4 dar tot acelasi efect.... sad.gif . Ce as mai putea sa incerc?

Mersi de ajutor.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ariany_78
post Oct 11 2012, 01:26 PM
Post #4


Nou venit
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 26-August 12
Member No.: 14,572



QUOTE (hunteru @ Feb 14 2012, 12:15 PM) *
Am legat exact cum ai mentionat si tot nu apare nici o modificare! Am inversat crezand ca nu am legat bine NO la 3 so COM la 4 dar tot acelasi efect.... sad.gif . Ce as mai putea sa incerc?

Mersi de ajutor.

salutare

am un vitoligno 1000 de 30 k

am sunat la viesman si va spun cum trebuie legate

pompa cazan x 3 12
pompa circulatie x3 56
se pune o punte intre x3 79, la termostatul pt boiler ( sa i spunem pompelor ca apa in boiler este calda, asta daca nu avem boiler conectat cu termostat. Centrala stie sa comande pompa de boiler

puntea nu era prevazuta in carte
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th September 2018 - 03:55 AM
Aer conditionat | Centrale termice