IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Grup instalatori specialitate
Probleme conectare termostat la Vitoligno 100 S
hunteru
post Jan 26 2012, 07:09 AM
Post #1


Nou venit
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 9-January 12
Member No.: 14,222



Buna ziua,


Am cumparat un termostat digital SALUS si l-am legat la centrala Vitoligno 100 S 25 Kw, am respectat specificatiile cerute in documentatie si la sfarsit .... SURPRIZA!!! termostatul functioneaza, cel putin se aude cand da o comanda dar totul se opreste aici. Am atasat schema electrica a centralei conform caruia am realizat legaturile. Va rog sa imi deschide-ti ochii daca am lecgat bine sau nu, sau am facut ceva gresit.

Va multumesc.
Attached File(s)
Attached File  1.jpg ( 165.15K ) Number of downloads: 27
Attached File  2.png ( 238.76K ) Number of downloads: 24
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
new_valis
post Jan 31 2012, 06:00 PM
Post #2


Membru senior
Group Icon

Group: Instalatori
Posts: 1,189
Joined: 10-April 05
From: ROMĀNIKA...
Member No.: 486



Aşa este (traducerea cărţii tehnice īn limba romānă nu este cea mai bună ). Pompa principală se leagă la 1 - 2 . Termostatul de ambient īntrerupe funcţionarea exhaustorului. Funcţionarea pompei este dictată de gradientul de temperatură al cazanului.


--------------------
Nu spune niciodată ''Nu se poate'' , ci īncepe cu '' Să vedem ''!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hunteru
post Feb 1 2012, 10:07 AM
Post #3


Nou venit
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 9-January 12
Member No.: 14,222



Si unde ar trebui sa leg termostatul? Sau mai bine zis ce ar trebui sa fac astfel incat sa pot sa reglez temperatura interioara?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2018 - 07:59 AM

www.centrale-termice.ro Web analytics