IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Grup instalatori specialitate
Probleme conectare termostat la Vitoligno 100 S
hunteru
post Jan 26 2012, 07:09 AM
Post #1


Nou venit
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 9-January 12
Member No.: 14,222



Buna ziua,


Am cumparat un termostat digital SALUS si l-am legat la centrala Vitoligno 100 S 25 Kw, am respectat specificatiile cerute in documentatie si la sfarsit .... SURPRIZA!!! termostatul functioneaza, cel putin se aude cand da o comanda dar totul se opreste aici. Am atasat schema electrica a centralei conform caruia am realizat legaturile. Va rog sa imi deschide-ti ochii daca am lecgat bine sau nu, sau am facut ceva gresit.

Va multumesc.
Attached File(s)
Attached File  1.jpg ( 165.15K ) Number of downloads: 27
Attached File  2.png ( 238.76K ) Number of downloads: 24
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
obywan
post Jan 27 2012, 08:49 AM
Post #2


Membru senior
Group Icon

Group: Instalatori
Posts: 349
Joined: 16-July 08
From: jud. BACAU
Member No.: 2,114



QUOTE (hunteru @ Jan 26 2012, 07:09 AM) *
Buna ziua,


Am cumparat un termostat digital SALUS si l-am legat la centrala Vitoligno 100 S 25 Kw, am respectat specificatiile cerute in documentatie si la sfarsit .... SURPRIZA!!! termostatul functioneaza, cel putin se aude cand da o comanda dar totul se opreste aici. Am atasat schema electrica a centralei conform caruia am realizat legaturile. Va rog sa imi deschide-ti ochii daca am lecgat bine sau nu, sau am facut ceva gresit.

Va multumesc.

La ce borne ai legat firele ce vin de la contactele releului termostatului? In mod normal la bornele 3 si 4 ar trebui sa conectezi termostatul de ambient dupa ce elimini puntea care vine conectata acolo din fabrica.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hunteru
post Jan 31 2012, 09:47 AM
Post #3


Nou venit
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 9-January 12
Member No.: 14,222



QUOTE (obywan @ Jan 27 2012, 08:49 AM) *
La ce borne ai legat firele ce vin de la contactele releului termostatului? In mod normal la bornele 3 si 4 ar trebui sa conectezi termostatul de ambient dupa ce elimini puntea care vine conectata acolo din fabrica.



Dupa ce am scos puntea pompa nu a incetat sa functioneze. Am conectat termostatul , iar aceta nu avea nici un efect. Mentionez ca la instalarea cazanului pompa nu a intrat in functiune conform schemei din cartea tehnica, (mai exact X3 5 si 6) iar apoi am legat-o la (X3 1 si 2) unde functioneaza si in ziua de azi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th February 2018 - 04:14 AM

www.centrale-termice.ro Web analytics