Printable Version of Topic

Click here to view this topic in its original format

Forumul Centrale-termice _ Centrale termice pe combustibil solid (lemne, peleti, etc) _ Centrala pe lemne cu gazeificare sau norm???

Posted by: fly Sep 10 2007, 04:43 PM

as dori sa stiu care este diferenta si ce alegere sa fac:?: . Mentionez ca nu conteaza diferenta de pret. Multumesc anticipat.

Flavius

Posted by: luigi Dec 17 2007, 01:57 PM

(fly)
as dori sa stiu care este diferenta si ce alegere sa fac:?: . Mentionez ca nu conteaza diferenta de pret. Multumesc anticipat.

Flavius


in momentul in care diferenta de pret nu sperie atunci recomdam clar gazeiificare!!!!!!!!!!!! ,diferentele sunt multe si destul de mari practic nu se poate face o comparatie pt ca cele clasice ar iesi din start in dezavantaj cum sa compar dacia cu mercedesul ???????amindoua consuma combustibil asta este practic singura asemanare intre ele tot asa este si cu centrala clasica si cu cea pe gazeiificare amindoua consuma lemn dar..... randament, fiabilitate , siguranta in exploatare ,confort ,intretinere nu mai pot spune ca pleca de pe acelasi nivel

Posted by: dory Dec 18 2007, 10:01 AM

Totul depinde de mecanic, daca mecanicul este unul parat, Mercedesul va functiona ca si o Dacie, daca centrala pe gazeificare nu este montata de profesionisti, va functiona la fel ca centrala simpla pe lemne.
Urmareste topicurile despre C. T. pe gazeificare si ai sa te lamuresti.

Posted by: seriosu Oct 2 2012, 11:15 AM

M-ar interesa care sunt deficientele daca as folosi peleti la o centrala pe lemne simpla, daca stie cineva.
Multumesc.


Posted by: new_valis Oct 3 2012, 03:51 AM

Dacă arzătorul pe peleţi este compatibil cu centrala , iar fixarea acestuia se face corespunzător, n-ar trebui să fie probleme. Pe cazan trebuie Ónsă montată o sondă pe tur Óncălzire.

Powered by Invision Power Board (http://www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (http://www.invisionpower.com)