Printable Version of Topic

Click here to view this topic in its original format

Forumul Centrale-termice _ Cea mai buna centrala termica _ Viessmann "versus" Vaillant

Posted by: Niki B. Dec 21 2011, 07:54 PM

Va salut domnilor!

Fiind primul meu post pe acest forum, sper ca am deschis topicul in sectiunea corecta si ca nu am incalcat vreun punct al Regulamentului. In caz contrar, imi asum responsabilitatea actiunilor mele. smile.gif


Asadar, "problema" mea este urmatoarea: in scurt timp voi fi nevoit sa'mi dotez noua locuinta cu instalatie completa de incalzire.
Discutand cu diversi prieteni si cunoscuti, am auzit tot felul de pareri, mai mult sau mai putin obiective, despre ceea ce ar trebui sa aleg cu privire la marca/modelul centralei termice, tipul de calorifer (otel/aluminiu) si "ţevăraie" (cupru/PPR).


Dupa toate cautarile si sfaturile am ajuns intr'un oarecare impas, in ceea ce priveste alegerea unei centrale termice, lupta dandu'se intre Viessmann Vitopend 100 (fabricata in Germania, 3 ani garantie) si Vaillant TurboTEC PRO VUW 242/3-3 (Germania, 2 ani garantie).


Astea fiind spuse, nu vreau sa va plictisesc mai tare decat am facut'o deja, si, va rog sa ma sfatuiti pentru a face alegerea cea mai buna.


Multumesc,

Niki B.

Posted by: new_valis Dec 26 2011, 01:00 PM

Pentru a păstra conduita Ón această secţiune, cel mai bine era dacă deschideai un Topic cu titlul F5 (pt. că ăsta urmează), iar la topic description scriai Viessmann versus Vaillant .

Ca iniţiator al discuţiei, te invit s-o faci, iar cei care au opinii vor posta corespunzător.

Powered by Invision Power Board (http://www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (http://www.invisionpower.com)