Printable Version of Topic

Click here to view this topic in its original format

Forumul Centrale-termice _ General _ Ajungem la CEDO ?!!!

Posted by: ddanos May 11 2010, 08:49 PM

http://www.realitatea.net/proprietarii-de-centrale-termice-din-capitala--obligati-sa-se-reconecteze-la-radet_712616.html


eu unul, da! si daca nu reusesc, plec si nu ma mai uit inapoi!!

Posted by: new_valis May 12 2010, 04:54 AM

Eu cred că este doar o sperietoare pt. cei care, auzind cāt se va face īntreţinerea la bloc după eliminarea subvenţiilor, optează să-şi monteze centrală proprie.

Nu aşa se salvează de la faliment o societate anchilozată şi depăşită...

Posted by: obywan May 12 2010, 06:49 AM

Pe de alta parte anuntau ieri la stiri ca din 300 lei gigacaloria 180 era subventie de la stat care se va elimina sau se va acorda doar anumitor categorii de persoane(putine la numar), deci astept cu nerabdare sezonul rece sa vedem daca se pune in practica acest proiect de eliminare a subventiei din gigacalorie si sa vezi preturi la utilitati.

Posted by: instalator May 12 2010, 12:51 PM

Nu vreaua sa fiu cinic, dar in cazul in care se va elimina subventia pe gigacalorie multi vor renunta la sistemul centralizat de incalzire . In prezent o , persoana care vrea sa-si monteze o centrala face comparatia intre costul intretinerii in sistem centralizat si cel cu centrala proprie de apartament . Urmare a subventiei in multe cazuri se alegea varianta de a ramane in continuare bransat la CET. Numai vorbesc ca cei de la CET, pana in prezent, au cautat tot felul de mijloace de a ne baga bete in roate (cereau tot felul de aprobari taxe si proiecte) in cazul in care o persoana vroia sa se debranseze de la ei si sa isi monteze o centrala termica de apartament.Intradevar , eliminarea subventiei asa de brusc nu este buna ( social vorbind ). tocmai din cauza asta guvernul Boc este incompetent. Masura trebuia luata din timp , gradual si simultan trebuiau gasite metode de creditare pentru cei care isi montau murale , in asa fel incat populatia sa nu sufere . Acum va fi mult mai greu de suportat si asta datorita incompetentei celor care ne guverneaza .

Powered by Invision Power Board (http://www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (http://www.invisionpower.com)